Lions pyöräily Loviisasta Helsinkiin - voit pyöräillä haluamasi osuuden

Tässä lähdetään liikkeelle Porvoon taukopaikalta.
Itäisellä Uudellamaalla toimiva toimiva Lions N-piiri järjestää tänä keväänä toista kertaa pyöräilytapahtuman, joka lähtee Loviisasta ja päättyy Helsinkiin.

Pyöräilyreissu käynnistyy lauantaina 13.5. kello 9  Loviisasta, sieltä fillaroidaan ensin Porvooseen ja etappi etapilta kohti Helsinkiä ja Kansalaistoria. Matkanopeus on kohtalaisen leppoisa, noin 19-20 km/h.

Mukaan voit lähteä joko koko matkalle tai vain  haluamallesi etapille. Etappien reitit ja etäisyydet näet Reitit-palkin alta.

Tauolla Akolassa, tarjolla oli kahvia, hedelmiä ja muutakin pientä purtavaa. Lisäksi saimme kivan tietoiskun Askolasta.Pidämme pienet pysähdystauot aina uuden etapin alkaessa, jolloin halukkaat voivat lopettaa fillaroinnin ja uusia polkijoita liittyä mukaan. Kaikilla pysähdyspaikoilla on myös tarjolla jotain pientä purtavaa ja juotavaa, jota paikalliset lionsit tarjoavat ja samalla esittelevät klubiensa toimintaa. 

Kahvia ja vettä löytyy myös huoltoautosta, joka ajaa koko ajan pyöräletkan perässä turvaamassa matkaa. Huoltoautoon voi jättää reppunsa/vaihtovaatteensa pyöräilyn ajaksi.

Pyöräilyyn voi osallistua myös vaikka koko perheen voimin, ajella juuri sen matkan kuin perheen pienimmät jaksavat ja kääntyä sitten takaisin kotiin. 

Kansalaistorilla pyöräilijöitä on ottamassa vastaan tervetulokomitea ja lisäksi on pientä suolaista purtavaa kuplivan kera. Mitä muuta siellä onkaan, siitä kerromme myöhemmin.

Lisätietoa pyöräilytapahtumasta lisätään näille sivuille maalis- huhtikuun aikana. Muistathan seurata myös Lions pyöräily facebook-sivuamme!

 Kyseessä ei ole kilpailu, vaan maksuton liikunnan iloa korostava pyöräilytapahtuma.